account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Accepted Solutions makes a difference!

Did you know that by clicking the Accept as Solution button You will help other people visiting the community to find their answer? Learn more.

Psst - What do you think about our community? Take a moment and share your thoughts around this community by doing this short survey.

Xperia Sola not starting after 6.0.b.3.184 upgrade

SOLVED
Highlighted
Visitor
Message 51 of 57
350 Views
Message 51 of 57

Re: Xperia Sola not starting after 6.0.b.3.184 upgrade

I sugest asking your provider for a sim card change.

Learner
Message 52 of 57
350 Views
Message 52 of 57

Re: Xperia Sola not starting after 6.0.b.3.184 upgrade

EowynCarter is right, you might wanna contact your Provider but first, a question.

Are both SIM cards from the same provider? If so, contact them about your problem and test the SIM in front of them. If not, then something weird is playing here.

Message 53 of 57
350 Views
Message 53 of 57

Re: Xperia Sola not starting after 6.0.b.3.184 upgrade

Hi Milito,

Friend hope u r doing very well, i am here again to annoy u :smileygrin:.

I am facing a different issue this time in my xperia sola.

Whenevr i plug my earphone into my mobile, it sometimes only play through left earphone and not both, then after little adjustment it goes through well.Same is applied when i keep my mobile phone in pockets sometimes it randomly stops playing the when i push the head of earphone pin into the socket of my phone it starts again.

I have checked my earphone with other devices , it is working fine ...........

DO U THINK MY MOBILE PHONE'S SOCKET HAS BEEN A TROUBLE.....DO I NEED TO CHANGE IT.....?? Slightly frowning FaceSlightly frowning FaceSlightly frowning Face....IS THERE ANY OTHER WAY.....

WILL THAT BE COSTLY .... I DON'T WANT TO GET INTO TROUBLE OF CHANGING IT AGAIN AND AGAIN.......Slightly frowning Face Slightly frowning Face...

PLEASE SUGGEST FRIEND WHAT TO DO???

CAN I COMMUNICATE TO U DIRECTLY VIA UR EMAIL id........IF U CAN PLEASE PROVIDE ME UR EMAIL ID.....SO THAT I CAN ASK U DIRECTLY.....

Learner
Message 54 of 57
350 Views
Message 54 of 57

Re: Xperia Sola not starting after 6.0.b.3.184 upgrade

Have you tried with different earphones? I mean with a different jack. If it's okay with another jack, then the earphones you're using might need a replacement. If with another pair of earphones (jack) still the problem persists then you might need to clean the port of your phone. I'd recommend trying first with many different earphones and then proceeding below
A quick search on google will help you out :smileygrin:. Here's a nice guide where you can try first before investigating further.

http://www.instructables.com/id/How-to-Clean-a-18-3.5mm-Headphone-Jack/?ALLSTEPS

You can always PM me on my profile, it's the same thing Winking Face.

Message 55 of 57
350 Views
Message 55 of 57

Re: Xperia Sola not starting after 6.0.b.3.184 upgrade

MILITO,

Friend i did try with two earphones Slightly frowning Face to my bad they both worked the same.what i observe is that when i press the head of earphone or if i shrug it into the socket of mobile it works even in my earphone ..........

When i ll go home i ll try to perform the second option suggested by you. Actually i don't have the brush either Alchohol to perform the operation, what else i can use to do so.?

In case this cleaning won't work do i have to install a new socket in my mobile phone.....

i really do not want to chage the original socket???

Do i have any more options......

Learner
Message 56 of 57
350 Views
Message 56 of 57

Re: Xperia Sola not starting after 6.0.b.3.184 upgrade

No, the options are very limited.

I don't know if you can use anything else to clean it, try to buy these and see what happens. The port might be dirty and not make contact.

Else, if you think it's crystal clear you might wanna send it for service and they might replace it for you.

Good luck Slightly smiling Face.

Apprentice
Message 57 of 57
342 Views
Message 57 of 57

Re: Xperia Sola not starting after 6.0.b.3.184 upgrade

does this work as well if the Sola shutsdown repeatedly after upgrade to ICS?