account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Accepted Solutions makes a difference!

Did you know that by clicking the Accept as Solution button You will help other people visiting the community to find their answer? Learn more.

Psst - What do you think about our community? Take a moment and share your thoughts around this community by doing this short survey.

Xperia GO has no network signal(no service)

Unregistered user
Not applicable
Message 11 of 70
4,822 Views
Message 11 of 70

Re: Xperia GO has no network signal(no service)

Same problem here. Full factory reset, new sim card, re install firmware and problem presist Angry Face

Unregistered user
Not applicable
Message 12 of 70
4,822 Views
Message 12 of 70

Re: Xperia GO has no network signal(no service)

guys how did you installed the firmware on the phone...Did you used Sony Bridge..? Should not be done from  phone.  Yes I have two phones and they both were acting up when used th TMOBILE sim. Now the one on ATT is working ok didnt do anything to that one. the one I am using with the tmobile sim car I reinstalled the firmware using bridge for mac and it work perfectly.

Unregistered user
Not applicable
Message 13 of 70
4,822 Views
Message 13 of 70

Re: Xperia GO has no network signal(no service)

I have not tried swapping SIM and i think it is not carrier's problem because previews device was working perfectly. I contacted with support and they said that I have to wait till beginning of august - the time when they expect to release new filmware update. they also said that this is one of the main problems of Xperia U, P, Sola and Go devices.

GUYS!! I think I FOUND DECISION on russian forums how they fixed this. I risked and flashed radio modul from Xperia P using Flashtool and device is working perfectly since I did it till now. I hope it will be forever)))

Unregistered user
Not applicable
Message 14 of 70
4,822 Views
Message 14 of 70

Re: Xperia GO has no network signal(no service)

what is the solution on the russian forum? any risks? is it working perfectly for u now or is it best to wait till d beginning of august?

Unregistered user
Not applicable
Message 15 of 70
4,822 Views
Message 15 of 70

Re: Xperia GO has no network signal(no service)

heard about that radio module ...if mine goes out again will try that...

Unregistered user
Not applicable
Message 16 of 70
4,822 Views
Message 16 of 70

Re: Xperia GO has no network signal(no service)

I think I will wait upgrade in august. But I think I completely fixed this till begining of august )))

For those who know russian:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=338262&st=460#entry14298237

For those who don't:

1. download and install Flashtool here or other places

2. install flashmode and flashboot drivers from *.*\Flashtool\drivers\ folder

3. download this radio module, unrar and put it to *.*\Flashtool\firmwares\

4. open flashtol -> press "flash" icon -> choose "Flashmode" -> choose LT22i Device - > press OK

5. turn off your device -> press and hold volume "-" hardware button,  then plug USB cable in your device. You can see green LED light on your phone

6. hold the button till you see "Flashing finished"

Dont afraid to lose you contacts etc. it flashes only radio module NO contacts or settings will be removed. It is not official method so I think there are the risks I dont know whish ones.

Unregistered user
Not applicable
Message 17 of 70
4,822 Views
Message 17 of 70

Re: Xperia GO has no network signal(no service)

I bought the phone two days back (in India) and am facing the same problem, i.e. network signal disappearing randomly and sometimes coming back by itself, else only upon restart. Additionally, today I have been facing a new problem - random phone reboot! I have performed a 'repair' operation using Sony PC companion and am praying for some better results. I would like Sony to shed some light on these problems, and also to confirm whether we should wait for a firmware upgrade or take it to the service center...

Unregistered user
Not applicable
Message 18 of 70
4,822 Views
Message 18 of 70

Re: Xperia GO has no network signal(no service)

I have 2 days without  problems since I flashed another radio module (see instruction above). Support center won't help you till first part of august or later.

Unregistered user
Not applicable
Message 19 of 70
4,822 Views
Message 19 of 70

Re: Xperia GO has no network signal(no service)

Just flashed it using your method...will let you know how it went...my method did failed after two days.. hope this one is the right way..

thanks Alex

Unregistered user
Not applicable
Message 20 of 70
4,822 Views
Message 20 of 70

Re: Xperia GO has no network signal(no service)

Hi friends,

i am also one from u all... even i am also facing same problem...

Network is always flectuating.... my previous phone was sony experia sola i dint faced any problem with that please help me wioth good solution......