account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Tips & Tricks

Troubleshoot, find support articles, run tests with the support app directly on your phone.
Read more and discuss the app here.

Video taken on Xperia Z Premium will play/won't play on laptop

One time poster
Message 1 of 2
206 Views
Message 1 of 2

Video taken on Xperia Z Premium will play/won't play on laptop

Hi,

 

This problem is driving me nuts. I took 3 vids with the Xperia Z premium 2 days apart.

 

First one is a short one of 65MB and when I've tranferred it to my lap top, it plays just fine with Windows Media player or anything else. 

 

The second and third videos taken on the same phone, same settings, the very next day won't play on the laptop. One is 55MB and the other is 559MB. I've tried WMP, VLC, DIVX, WINAMP - nothing works. I do get a tiny bit of film appearing in a corner when I use DIVX for a few seconds, but 98% of the screen in blank. No sounds anywhere. 

 

I can't understand why one would play, and the others not when take the very next day. Driving me crazy and I have no idea how to fix it. Can anyone help?

1 REPLY 1
Highlighted
Adept
Message 2 of 2
196 Views
Message 2 of 2

Re: Video taken on Xperia Z Premium will play/won't play on laptop

Windows Media player is a weak and really poor player!

Check it out in kmplayer, media player classic, vlc player and....

It seems you doesn't have proper media codec.