account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Tips & Tricks

If you want to get the max out of your Xperia phone then check out Xperia tips page.

Bluetooth now playing info from Wimp missing on Z3

SOLVED
One time poster
Message 21 of 27
714 Views
Message 21 of 27

Re: Bluetooth now playing info from Wimp missing on Z3

Have similar problem from 2 days. I use z3 since a month, and from time to time I couldnt read the song name and switch track to next from blutooth toyota brand new car audio (2015) from two days a cannot switch the song from any bluetooth device. It play ok, but no info about the song, no next, back, pause bluetooth devices...
Highlighted
Visitor
Message 22 of 27
643 Views
Message 22 of 27

Re: Bluetooth now playing info from Wimp missing on Z3

Same issue happened again o my cx5 once updated my z3 to the 5.1.1 android .
pls Assist sony team .
Highlighted
One time poster
Message 23 of 27
612 Views
Message 23 of 27

Re: Bluetooth now playing info from Wimp missing on Z3

Same problem here on brand new xperia z3+.

 

Car is Mazda Cx-5 2013.

 

Song info displays only first song. When changing song display remains on first song.

 

Sony support pls advise.

Highlighted
Regular
Message 24 of 27
580 Views
Message 24 of 27

Re: Bluetooth now playing info from Wimp missing on Z3

Hi Rickard,

 

After breaking the phone by accident, I now have a new one, same model (Z3). Unforetunately, at some point, this problem returned. Now it's the same status as before. No track/artist info except for first song, then it's stuck. Do you know what is causing this, and is there a (permanent) solution on the way?

 

Kind regards,

 

Rune

Highlighted
Visitor
Message 25 of 27
562 Views
Message 25 of 27

Re: Bluetooth now playing info from Wimp missing on Z3

I have the same issue with my new Z3 and my car, a Mazda CX-5.

Only the first song is shown in car's display.

 

Previously worked fine with a Xperia Z and Z1 (my previous phones).

Highlighted
One time poster
Message 26 of 27
1,429 Views
Message 26 of 27

Re: Bluetooth now playing info from Wimp missing on Z3

Hi guys, with the last update (23.4.A.1.200) this problem is now FIXED :smileysmileythumbsup:

View solution in original post

Highlighted
Regular
Message 27 of 27
541 Views
Message 27 of 27

Re: Bluetooth now playing info from Wimp missing on Z3

Confirmed, everything works :-)