account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Tips & Tricks

Troubleshoot, find support articles, run tests directly on your phone with the support application.
Read more and discuss the app here.

Ambient display and Bluetooth problems XZ2

SOLVED
Learner
Message 1 of 3
843 Views
Message 1 of 3

Ambient display and Bluetooth problems XZ2

Ambient display works for a few days then just stop working  I have to restart the phone to make it work again .. . And after the last update (52.0  A. 3.163)  the Bluetooth icon in the status bar shows that the Bluetooth is on although I didn't turn it on. Who has the same problems? 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Message 2 of 3
840 Views
Message 2 of 3

Re: Ambient display and Bluetooth problems XZ2

Bluetooth:
Try opening SETTINGS --> LOCKSCREEN & SECURITY --> LOCATION --> ADVANCED --> SEARCH --> Uncheck WLAN and BLUETOOTH SEARCH

 

Ambient Display:

Sounds like you have some battery saving mode enabled, e.g. Stamina causes Ambient Display to stop.

2 REPLIES 2
Highlighted
Message 2 of 3
841 Views
Message 2 of 3

Re: Ambient display and Bluetooth problems XZ2

Bluetooth:
Try opening SETTINGS --> LOCKSCREEN & SECURITY --> LOCATION --> ADVANCED --> SEARCH --> Uncheck WLAN and BLUETOOTH SEARCH

 

Ambient Display:

Sounds like you have some battery saving mode enabled, e.g. Stamina causes Ambient Display to stop.

Learner
Message 3 of 3
836 Views
Message 3 of 3

Re: Ambient display and Bluetooth problems XZ2

Ambient display :I think this problem is not related to the battery ( I only have battery care activated ) .  I did the last update a few days ago .  So I am curious to see if the problem is resolved ... I have this problem since I got the phone ( 4 months ago ) ,but I don't know if it existed with Oreo or after I upgraded to Pie.

As for the Bluetooth icon problem I cleared data and cache so I'm waiting to see if the problem is solved.. Thanks anyway,!