account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Tips & Tricks

Curious about what is happening at IFA?
Read more and discuss the press conference here.

Bluetooth Media Volume won't exceed 80%

Highlighted
One time poster
Message 1 of 5
1,827 Views
Message 1 of 5

Bluetooth Media Volume won't exceed 80%

I recently installed an update for the Xperia Experience for my Sony Xperia Xa ultra 16gb and ever since, my Bluetooth volume has been acting weird. Whenever I try to take it above 80% (rough estimate), the volume peg will not move. I also tried to go into sound settings and when I try to increase the volume there, it gives me what sounds like a double bell type noise and then goes back to the same 80% spot. I want to be able to listen to my stuff without this stupid glitch stopping me from increasing the volume. Anyone know how to stop this from happening? 

4 REPLIES 4
One time poster
Message 2 of 5
1,819 Views
Message 2 of 5

Re: Bluetooth Media Volume won't exceed 80%

Same exact problem here, any help would be awesome

 

Very annoying 

One time poster
Message 3 of 5
1,798 Views
Message 3 of 5

Re: Bluetooth Media Volume won't exceed 80%

same problem here since update very annoying sony needs to fix this asap

One time poster
Message 4 of 5
1,761 Views
Message 4 of 5

Re: Bluetooth Media Volume won't exceed 80%

Same here, that last update messed up big time with the Bluetooth.... 

Regular
Message 5 of 5
1,688 Views
Message 5 of 5

Re: Bluetooth Media Volume won't exceed 80%

Same exact problem here. Please fix this issue!