account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Tips & Tricks

Curious about what is happening at IFA?
Read more and discuss the press conference here.

Earbuds working weirdly

One time poster
Message 1 of 2
1,445 Views
Message 1 of 2

Earbuds working weirdly

Hey

I received my xperia X yesterday and I am very pleased with it. When I got it I Installed all software updtes, and I am currently running on Android 7.1.1. But when i tried to connect my bose earbuds today they worked for about 5 seconds and then stopped working, and if i reconnect them the same happens. After they stopped, the speakers continued playing the sound. I tried another pair, but those had the same problem. But when i tried the sony earbuds i got with my m4 aqua, they worked like normal. And I tried two speakers with two different cables, and they both worked fine. Anyone Know what to do? 

1 REPLY 1
Highlighted
Enthusiast
Message 2 of 2
1,409 Views
Message 2 of 2

Re: Earbuds working weirdly

Sometimes it happens. 1st do a repair using pc companion, 2nd clean your headphone jack. Before that try cleaning your media player cache and data if it works then leave it. If it doesn't  work try doing the above.