account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Tips & Tricks

Troubleshoot, find support articles, run tests directly on your phone with the support application.
Read more and discuss the app here.

camera

SOLVED
Regular
Message 1 of 8
1,778 Views
Message 1 of 8

camera

When I open my camera it send me a notification that says that a record is in progress and I can not shoot a video! But when I use Google camera I can shoot a video! :-) what can I do for that??
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Moderator
Message 3 of 8
2,401 Views
Message 3 of 8

Re: camera

If the above doesn't help,simply try to disable OK google.



Moderators are not affiliated with, or work for Sony Mobile, and their posts represent their own opinions and views. Click here to find out more about the different roles on the community.

7 REPLIES 7
Sony Xperia Support
Message 2 of 8
1,773 Views
Message 2 of 8

Re: camera

Hi argy233,

 

Welcome to the community,

 

In this case, I would suggest trying to clear the camera application from the apps section.

 

Menu > Settings > Apps > All > Camera > Clear Data.

 

I hope this helps.


Official Sony Xperia Support Staff


If you're new to our forums, make sure that you've read our Discussion guidelines.

To get in touch with your local support team, please visit our contact page.

Moderator
Message 3 of 8
2,402 Views
Message 3 of 8

Re: camera

If the above doesn't help,simply try to disable OK google.



Moderators are not affiliated with, or work for Sony Mobile, and their posts represent their own opinions and views. Click here to find out more about the different roles on the community.

Regular
Message 4 of 8
1,752 Views
Message 4 of 8

Re: camera

Thanks a lot! It works fine now!! :-)
Moderator
Message 5 of 8
1,742 Views
Message 5 of 8

Re: camera

Can you tell which one helped? It is for future reference.



Moderators are not affiliated with, or work for Sony Mobile, and their posts represent their own opinions and views. Click here to find out more about the different roles on the community.

Sony Xperia Support
Message 6 of 8
1,738 Views
Message 6 of 8

Re: camera

I am glad you were able to resolve this issue, but I agree with Alexdon, are you able to supply this information?

 

That would be a fantastic help to us Slightly smiling Face


Official Sony Xperia Support Staff


If you're new to our forums, make sure that you've read our Discussion guidelines.

To get in touch with your local support team, please visit our contact page.

Regular
Message 7 of 8
1,733 Views
Message 7 of 8

Re: camera

I disable Google now
Moderator
Message 8 of 8
1,728 Views
Message 8 of 8

Re: camera

Great,I am glad it worked.



Moderators are not affiliated with, or work for Sony Mobile, and their posts represent their own opinions and views. Click here to find out more about the different roles on the community.