account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Tips & Tricks

Troubleshoot, find support articles, run tests with the support app directly on your phone.
Read more and discuss the app here.

Cámara not Working xz1

Visitor
Message 1 of 4
1,056 Views
Message 1 of 4

Cámara not Working xz1

My camara is acting weird I take a picture and it take it then I try to see the picture that I took and said operation failed and then the picture is gone and is not stored anywhere 

 

3 REPLIES 3
Emperor
Message 2 of 4
1,012 Views
Message 2 of 4

Re: Cámara not Working xz1

@Drro 

 

What if you clear the camera app settings?

 

settings > apps > camera > storage > clear data > restart the phone > try again




"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." Kurt Cobain (1967-1994)

Visitor
Message 3 of 4
1,007 Views
Message 3 of 4

Re: Cámara not Working xz1

the problem is that i already forze detention, clean everything run the autodiagnose tool etc, and is still the same, the problem is that the camara is workin it take the picture, i can see the miniature but when i press the miniature it desapear and a text say something failed and the picture is nowhere to be found, i search everywhere. the other fun part is that if im using whats app or other apss there is no problem it can take picture and send them 

Sony Xperia Support
Message 4 of 4
981 Views
Message 4 of 4

Re: Cámara not Working xz1

Hi @Drro, sorry to hear about this. Slightly frowning Face

Do you have a SD card in the device where you store the photos and you have changed in the camera application so that is the default storage for new pictures? If you have an SD card, open up the camera application > tap the cogwheel in the top right corner > scroll down to "Data storage" and change this to "Internal storage".

Take a couple of photos and see if you are able to view them when they are stored on the internal storage instead of the SD card.

Let us know if that helps! Slightly smiling Face


Official Sony Xperia Support Staff


If you're new to our forums, make sure that you've read our Discussion guidelines.

To get in touch with your local support team, please visit our contact page.