account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Tips & Tricks

Want to know more about Xperia 5? To read more about it go here.
If you can't find the answer to your question there please post it here and let the community help you.

Xperia SP i am stuck with RED light, no vibrate, no fast boot, no flash mode.,,please help

Rookie
Message 1 of 3
1,815 Views
Message 1 of 3

Xperia SP i am stuck with RED light, no vibrate, no fast boot, no flash mode.,,please help

Hi there,

 

I tried all the method i found on Offcial Sony's forum with some greates method.. such as

 

Chargin with wall charger till the RED light come. (cause, at first i didn't have any light, vibrate)

 

After 24 hours of wall charging, now my Xperia SP get back his LIGHT ... but sadly it's RED.

 

from this state of my device i treid.

 

HARD OFF (backside power button on hole)

 

Power button with Volume UP (for fast booting)

got RED light (no vibrate)

 

after RED gone again i tried-

 

Power button with Volume Down (for flash mode)

got RED light.(no vibrate)

 

after RED gone again i tried-

 

Wall charger connect and tried power button with volume up....

got RED light(no vibrate)

 

after RED gone again i tried-

 

pressed Volume Up button and put the USB on my PC (win7, have all the required drivers adb/google etc.)

got RED light(no vibrate)

 

after RED gone again i tried-

 

disconnect USB

open Latest Sony Update Service

i do as screen says.....

but still

got RED light(no vibrate)

 

after RED gone again i tried-

 

press Volume down button for flashing my kernel.tft with FLASHTOOL

got RED light (no vibrate)

 

on screen of Flash tools i got-

 

"Device Disconnected"

 

 

i donno what to do now....

 

please, someone help me

 

2 REPLIES 2
Highlighted
Rookie
Message 2 of 3
1,755 Views
Message 2 of 3

Re: Xperia SP i am stuck with RED light, no vibrate, no fast boot, no flash mode.,,please help

no body knows anything!!!!!!! OMG~~~~!!!!!

Talent
Message 3 of 3
1,727 Views
Message 3 of 3

Re: Xperia SP i am stuck with RED light, no vibrate, no fast boot, no flash mode.,,please help

Wait for 4.3, or give it to a service center if it is still under warranty (not rooted)

 

Gimme a Kudos if I answed your question

Cheers Slightly smiling Face,

Carbonoatom