Announcements

What do you think about our community?

Take a moment and share your thoughts around this community by doing this short survey.

Reply
Forum Legend
uliwooly
Posts: 46,017
Registered: ‎2010-07-03

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

does your phone has any charge left? turn off your phone, take the battery out, put it back on, press the power button does it turn on? does the LED flash RED? if it does flash RED then you need to charge the phone.

Don't forget to mark the Correct Answers & Helpful Answers

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." Kurt Cobain (1967-1994)

Forum Legend
uliwooly
Posts: 46,017
Registered: ‎2010-07-03

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

Try nabeelarza's suggestions but turn off the phone then press and hold the Volume Up and power at the same time, if that doesn't work try Volume Down if not then try both volume keys and power up, this is assuming that you have at least 50% of your battery

Don't forget to mark the Correct Answers & Helpful Answers

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." Kurt Cobain (1967-1994)

Anonymous(anon)
Posts: 0

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

My phone is working normally. I want only ask.

If my phone (sytem android) accidentally brick (for example: on holidays), is possible hard reset (repair) without computer and internet.

Best regards.

Moderator
Nabeel
Posts: 4,501
Registered: ‎2012-01-10

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

BRICK ??

now thats a different thing
you could have asked this earlier :smileyplain:

the answer is no, its not possible wothout pc and internet

___________________________________________________________________________
Discussion guidelines.
Remember to give Kudos Kudos 2.JPG  to helpful post and markSolution.JPG for correct answer.


Need any help related to moderation? message me or any other moderator.


 

Anonymous(anon)
Posts: 0

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

Thanks.

I only want information, for the future :smileyhappy:

BEST REGARDS !!!

Newbie
sourav150593
Posts: 4
Registered: ‎2012-04-04

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

Go to settings -->> Privacy -->> Factory data reset. It will erase all data on your phone and if you wish you may also erase the contents on your SD Card.

Anonymous(anon)
Posts: 0

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

how to get ride of a brick . i think my fone got bricked during ICS upgrade :smileysad:

Forum Legend
uliwooly
Posts: 46,017
Registered: ‎2010-07-03

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

repair it with SUS or flashtool

Update Service (SUS)

http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/

http://www-support-downloads.sonymobile.com/Software%20Downloads/Update_Service_Setup-2.11.12.5.exe

Don't forget to mark the Correct Answers & Helpful Answers

Unrelated topic, if you have some time please check this thread

http://talk.sonymobile.com/thread/44888

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." Kurt Cobain (1967-1994)