Please help us improve our website

Take our customer survey to evaluate your visit.

It should only take a few minutes to answer five quick questions. Just click the Launch survey button at the end of your visit to begin.

Reply
Elite
Posts: 67,044
Registered: ‎2010-07-03

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

does your phone has any charge left? turn off your phone, take the battery out, put it back on, press the power button does it turn on? does the LED flash RED? if it does flash RED then you need to charge the phone.

Don't forget to mark the Correct Answers & Helpful Answers

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." Kurt Cobain (1967-1994)

Elite
Posts: 67,044
Registered: ‎2010-07-03

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

Try nabeelarza's suggestions but turn off the phone then press and hold the Volume Up and power at the same time, if that doesn't work try Volume Down if not then try both volume keys and power up, this is assuming that you have at least 50% of your battery

Don't forget to mark the Correct Answers & Helpful Answers

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." Kurt Cobain (1967-1994)

Anonymous
Posts: 0

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

My phone is working normally. I want only ask.

If my phone (sytem android) accidentally brick (for example: on holidays), is possible hard reset (repair) without computer and internet.

Best regards.

Moderator
Posts: 4,769
Registered: ‎2012-01-10

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

BRICK ??

now thats a different thing
you could have asked this earlier straight face

the answer is no, its not possible wothout pc and internet

_______________________________________________________________________
Discussion guidelines.
Message me or any other moderator to seek help regarding moderation.

Highlighted
Anonymous
Posts: 0

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

Thanks.

I only want information, for the future smile happy

BEST REGARDS !!!

Visitor
Posts: 4
Registered: ‎2012-04-04

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

Go to settings -->> Privacy -->> Factory data reset. It will erase all data on your phone and if you wish you may also erase the contents on your SD Card.

Anonymous
Posts: 0

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

how to get ride of a brick . i think my fone got bricked during ICS upgrade sad

Elite
Posts: 67,044
Registered: ‎2010-07-03

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

repair it with SUS or flashtool

Update Service (SUS)

http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/

http://www-support-downloads.sonymobile.com/Software%20Downloads/Update_Service_Setup-2.11.12.5.exe

Don't forget to mark the Correct Answers & Helpful Answers

Unrelated topic, if you have some time please check this thread

http://talk.sonymobile.com/thread/44888

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." Kurt Cobain (1967-1994)

One time poster
Posts: 1
Registered: ‎2015-01-05

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

plz help me …my wt19i is restarting again and again
it shows walkman logo only n then it jst restart ….so plz help me out

Learner
Posts: 3
Registered: May

Re: how to a hard reset Live in Walkman wt19i ?

Me toooooo sad